Гугъл мапсЛуксозният апартамент в Париж, някога собственост на покойния сексуален престъпник

...
Гугъл мапсЛуксозният апартамент в Париж, някога собственост на покойния сексуален престъпник
Коментари Харесай

Български магнат купи палата на Епстийн в Париж за 10 милиона евро

Гугъл мапс

Луксозният апартамент в Париж, в миналото собственост на починалия полов нарушител Джефри Епстийн (Jeffrey Epstein), беше продаден за малко над 10 милиона евро на български магнат в региона на пластмасовите опаковки, заяви " Блумбърг ".

Имотът от 685 кв.м – два жилището, обединени и преустроени от фамозния дизайнер Алберто Пинто, се намира в „ една от най-разкошните здания “ на Avenue Foch с аспект към Триумфалната арка от ротондалната всекидневна, съгласно към този момент неактивна публикация, оповестена от Sotheby`s, съобщи Дарик.

Част от постъпленията от продажбата ще бъдат изплатени за неуредени претенции от жертвите на Епстийн, сподели юрист на наследството.

Епстийн беше задържан по обвинявания в полов трафик през юли 2019 година при завръщането си в Съединените щати от Франция. Финансистът беше открит мъртъв в килията си в американския затвор месец по-късно, само че следствието на неговите дейности продължи и включваше полицейско претършуване на жилището в Париж.

Сделката сред JEP, френска компания, благосъстоятелност на наследниците на Епстийн, и Георги Тучев е била приключена на 29 юни, съгласно акта, забелязан от Bloomberg. Propriétés Parisiennes Sotheby`s International Realty посредничи при договорката против такса от 420 000 евро. Първоначално домът беше разгласен за 11,9 милиона евро.

Продажбата на парцела на номер 22, който също включва студио и дребен апартамент на последния етаж на постройката, беше доказана от Даниел Уайнър, юрист на съизпълнителите на наследството на Епстийн. 



Разположен на втория етаж и с тавани високи пет метра, апартаментът има няколко приемни стаи и спални, в това число основна спалня с мраморна баня, сауна и фитнес център, съгласно акта и листата. Бе добавена и стая за масаж по време на възобновяване преди близо две десетилетия.

Уайнър сподели, че с помощта на имението на Епстийн, наследниците му са платили повече от 121 милиона щатски $ на 136 лица, които са го обвинили в малтретиране. Той сподели, че до момента в който тази стратегия за компенсации е завършила дейностите си по обработка на искове, всички нови претенции ще бъдат позволени с останалите активи на имението, в това число приходите от продажбата на парцела Avenue Foch.

57-годишният Тучев е български предприемач, основал преди три десетилетия фамилен бизнес, наименуван Gotmar, който създава пластмасови опаковки за промишленостите за питиета, храни и козметика. Дъщерята на Тучев сподели в скорошно изявление, че компанията е имала общи продажби от над 120 милиона евро през 2020 година

Готмар, Тучев и щерка му не дадоха отговор на няколко опита да се свържат с тях посредством имейли и позвънявания.



Епстийн прекара десетилетия в обработване на връзки с американския и английския хайлайф и абсурдът опустоши позициите измежду видни финансисти, бизнесмени, политици и даже кралски особи, които бяха опетнени от връзката си с наказания педофил.

Британският принц Андрю трябваше да се отдръпна от публични отговорности след пагубно телевизионно изявление за връзките му с Епстийн. Джес Стейли ненадейно се отдръпна като основен изпълнителен шеф на Barclays, откакто английските регулатори споделиха с Barclays предварителните констатации от тяхното многогодишно следствие на това, което той сподели на борда на банката за връзката си с Епстийн. Всички отхвърлиха да знаят или да са взели участие в сходно нещо.

Други парцели на Епстийн също са пуснати в продажба. Неговата градска къща в Манхатън, варовиково имение с широчина 50 фута в Upper East Side, беше оповестено за продажба към година след гибелта му и закупено от някогашния изпълнителен шеф на Goldman Sachs Group Майкъл Дафи за 51 милиона щатски $ през 2021 г. 

Два частни карибски острова, принадлежали на Епстийн, бяха оповестени за продажба по-рано тази година за 125 милиона щатски $. Имотът на Американските Вирджински острови - Great St James и Little St James - обгръща към 93 хектара. Имотът е с понижена цена и двата имота се оферират настрана. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР